Kalbim sende kaldı, kır gitsin...

24 Mart 2009 Salı

Kes gitsin, gerisini boşver.....

Ameliyat olalı tam bir ay oldu, kimseyi üzmek istemem ama
iyileşeceğim yerde dahada kötüye gidiyorum, ağrılarım bir türlü dinmiyor.
Dün kontrol için hastahaneye gittik...Diz çevremde yoğun olmak üzere bir sertlik ve şişlik var ve dayanılmaz ağrılar yüzünden uykuya hasret kaldım. Bu şikayetimi doktorlarıma söylediğimde normal diyorlar. Kesilen sinirler orada toplanıp ödem yapıyormuş; bana pek inandırıcı gelmiyor nedense. Film çekilmesini istedim ve o film için 7 saat bekledim, neyse temiz çıktı. Biz filmi alıp polikıliniğe gidene kadar saat 16 oldu ve doktorların çoğu gitmişti. Tesadüf orada daha önce o hastahanede görev yapmış olan bir doktor filmime baktı; neden ayağın opere edildi diye sordu.. ayak tabanımda sukuamoz hücreli karsinom vardı dedim.. kurtarmayı denedilermi dedi...sessiz kaldım anladı...pekii onkolojide tedavi görüyormusun dedi...hayır dedim...
başını salladı, içeri gitti diğer doktorla konuştu ve hastaya hemen onkolojiye sevk yazın zaten bo kadar gecikmiş birde sıra almak için bekletmeyin dedi....Onkolojiye gittik çok tonton orta yaş üstü bir doktor bizi karşıladı...yapmamız gerekenleri ve olacakları bana tatlı bir dille anlattı.. şimdi geç kalmış olunsada tüm vücudumdakiorganlarımın tetkikleri yapılacak ve gerekirse kemoterapi alacağım... Saçlarım dökülecek ve peruk takacağım :((
.
Bugünlük benden bu kadar, çok fazla oturamıyorum....
Hepinizi çoook seviyorum.
,
Afet
.
.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

GÜNAYDIN;
İYİKİ DE ÖYLE BİR DOKTORLA KARŞILAŞMIŞSIN VE SİZİ DOĞRU YÖNLENDİRMİŞ...
MAALESEF HER DOKTOR DOĞRU BİLGİYE VE YETERLİ TECRÜBEYE SAHİP OLMUYOR...
KİMBİLİR SENİN GİBİ KAÇ İNSANIN HAYATINI KARARTIYORLAR HER GÜN...
İNŞAALLAH BUNDAN SONRA HER ŞEY YOLUNDA GİDER
RENK RENK GÜZEL GÜZEL PERUKLAR ALIRSIN, TİPTEN TİPE GİRERSİN O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YANİ PERUK TAKMAN ÖYLE DÜŞÜN :))
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
SEVGİLER...

MAVİANNE dedi ki...

çokkkk geçmiş olsun
Allah iyilik versin
umarım sağlıklı günler yakındadır
kendine çok iyi bak
yorma kendini
iyi ve mutlu günler diliyorum

Adsız dedi ki...

Allah bazı dr.'ları nasıl biliyorsa öyle yapsın...ateş püskürüyorum şu an birtanem.Nasıl üzüldüğümü anlatamam.Küfür etmek istiyorum,burada ayıp olacak.Dilerim çok geç değildir ve iyileşirsin canım benim.Ama ben biliyorum...sen çok iyi olacaksın candostum,çok çok..Dualarım seninle,biliyorsun.Cumartesi İstanbul'a geliyorum.Haberleşelim de,seni nerede bulacağımı bileyim.Mutlaka,ama mutlaka seni görmek istiyorum.Tabii Sedef'i de.Seni seviyorum.Hayatımda hiç etmediğim kadar dua ediyorum ve edeceğim bir tanem.Morali bozmak yok bak...bozuşuruz sonra:)))

Yaşam Tiyatrosu dedi ki...

Çok geçmiş olsun arkadaşım. içim acıdı inanın, yalnız sizin hastalığınza değil sağlıktaki sistemimize de ağlamak lazım.güveniyoruz maalesef. Haklarımızı ne kadar biliyoruz? yeter ki siz iyi olun moralinizi yüksek tutun en iyi tedavi yöntemi bu inanın.hem peruk ne kadar güzel, hatta rengarenk hergün aynaya bakınca bir başka afet'le karşılaşmak size hoş gelir:)Umarım bunlara gerek kalmaz.Sevgiyle kalın.

bast - ANNEKEDİ dedi ki...

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, desteklerinizle çok daha iyiyim, zaten çok fazlada dert etmiyorum. Herşey bizler için lütfen sizlerde üzülmeyin, hepinizi çok seviyorum....

Adsız dedi ki...

canım merhaba
kemotrapi zor bir dönemdir evet saçların dökülür ama işlem bittikden sonra eskisinden daha gür bir vaziyetde geri gelirler tek sorun pamuk nine gibi beyaz geri geliyorlar.Yaşadıkların zor bir süreçde geçecek ama seninle çok yazışmasakda cok fazla şey paylaşmasakda senin çok güçlü bir yapın olduğunu biliyorum,bana göre sen bu dönemi sorunsuz ve kolaylıkla atlatacaksın çünkiiiii seni sevenlerin,sana güvenenlerin ve senin tarafından bakılmayı bekleyen pisicikler varrrr.Haydi bakalım topla kendini ve şu muhteşem takılardan yapmaya başla yeniden,bunları yaparkende şen kahkahaların ta İzmire yani bana kadar ulaşsın...sevgilerrrrr.

www.anemonunmutfagi.blogcu.com

ben-ce dedi ki...

canım hayatını hep olumsuz kodluyorsun,daha kemoterapi denmeden saçlarım dökülecek vs. Nolur hayata biraz olumlu bak, biliyorum kolay değil, ama düşüncelerini değiştirmezsen hayatın hep olumsuz gider, bak ne iyi bir doktorla karşılaşmışsın, bundan sonra daha iyi olacaksın, lütfen böyle düşün.
Sitemdeki başrol yazısına gelince, 1 nisan şakası yapayım dedim,ama sana kıyamadım
Sevildiğini unutma;artık olumlu düşün
BELGİN GÜVEN

siyamkedisi dedi ki...

Merhaba canım.Yazını geç farkettim Özür diliyorum. Ağrıların içinde çok üzüldüm.Hemen moralini bozup kendini üzme. Önce tetkitler yapılsın bakarsın kemoterapiye hiç gerek kalmaz.

noodles kalafatt dedi ki...

tüm gönlümle acil şifalar dilerim ,