Kalbim sende kaldı, kır gitsin...

3 Nisan 2009 Cuma

Sakın denemeye kalkmayın....


Olayın kahramanları, iki üniversite öğrencisi. Koyu geyik muhabbetinin düğümlendiği durumlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer.

Delikanlilardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulu ağzına tamamen sığdırabileceğini iddia eder. Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulu... ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır; ampulu ağzından geri çıkaramamaktadır. Arkadaşı hayret eder bu nasıl iş diye, o da evdeki başka bir ampulu ağzına sokar ve tabii ki o da çıkaramaz. Bunun uzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek güya taksiciye dertlerini anlatırlar.

Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "Nasil olur abi ya, uğraşsanız çıkar... bir asılın şuna... şaka mı yapıyonuz ?" diye söylenmektedir. Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler. Taksici ayrılır. Doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır.

Veeee, aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür; tabii ağzında bir ampulle. Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir !!

Ampul Partisi'nin Türkiye'de neden iktidara geldiği anlaşılmıyor mu?

SAKIN SİZ DE DENEMEYE KALKMAYIN!!! AMPUL GİRDİ Mİ KESİNLİKLE ÇIKMAZ..:))



2 yorum:

Yaşam Tiyatrosu dedi ki...

Çok yaşayın emi. bu kadar güzel anlatılır, Ama bir fark var Türkiye'de ampul partisinin iktidarı kazanmasının nedeni ağızlarına soktukları için değil, vücutlarındaki başka yere soktukları için.Ordan ne yaparsanız ampul çıkmaz.:)))

oldmuzik dedi ki...

Selam Güzel ve Güneşli bir Pazar günü dilerim.İyi günler ve Sevgiler değerli arkadaşıma.Esen kal.